Ontspanningsmassage (Alleen voor mannen)

Ontspanningsmassage is bedoeld voor iedereen die even een moment van rust wil creëren, waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Zowel lichamelijke als mentale vermoeidheid, opgehoopte stress en de daarbij behorende spierspanning zullen afnemen. De focus ligt op de rug, nek en schouders waarna de achterkant benen worden gemasseerd. Naar eigen wens zal de massage worden uitgebreid met borst, armen, hoofd. Tijdens de massage zullen we onze aandacht richten op waar jouw lichaam op dat moment aandacht nodig heeft.

Kenmerken van deze massage
Activeren lichaamsbewustzijn
Sneller afvoeren van afvalstoffen
Aanvoer van voedingsstoffen
Betere energiestroming
Algehele ontspanning
Meest gekozen behandeltijd 60 minuten € 65,-

Waar wacht je nog op?

Slaap je slecht?

Ontspanningsmassages helpen jou beter slapen, wist je dat een uurtje massage telt voor minimaal 6 uur slaap? En dat je de avonden na een massage vaak meer dan goed slaapt?

Balletje trappen met je zoon van 9?

Stel je voor dat je je weer helemaal energiek voelt. Omdat je bent uitgerust, omdat je energie levels weer op peil zijn en omdat je spieren en gewrichten soepel aanvoelen. Door regelmatig een massage te boeken, en dus echt iets alleen maar voor jezelf te doen, reken je af met die verslaving aan die overvolle agenda. Weg iPad, mama gaat een potje voetballen!

Even je hoofd op stil tijdens de massage

Die telefoon uit en ook je hoofd eventjes op stil. Zodat je even kunt luisteren naar de heldere zachte stem van je lichaam. Misschien loop je met pijn(tjes) rond of vage klachten? Dit zijn altijd signalen van je lichaam dat er iets moet veranderen. Alles wat jij hoeft te doen is luisteren, zodat je kunt anticiperen op wat er eigenlijk niet helemaal goed gaat. Tijdens een ontspanningsmassage heb je hier alle ruimte voor.

Ontspanningsmassage is geen luxegoed

Een ontspannende massage is geen luxegoed maar een investering in je gezondheid. Helaas wordt een massage door veel mensen nog beschouwd als een luxegoed. Iets voor hele speciale gevallen of alleen tijdens een saunabezoek en dat is zo ongelofelijk jammer. Massage is onderdeel van de Chinese cultuur, de Japanse, de Indiase, Indonesische. Zoek je dichter bij huis? Onze Noorderburen in Scandinavië ondergaan ook regelmatig een ontspannende massage. Onze maatschappij is zo ingericht dat je er nauwelijks aan ontkomt om maar achter je agenda aan te rennen. Het gezin, het werk, de vaste lasten, de sociale verplichtingen en dan moet je er ook nog goed uitzien. Iedereen dendert maar door. Maar even stilstaan en kijken hoe het nou echt met je gaat? Ho maar. Het lichaam wordt geparkeerd. Niet naar geluisterd. Sterker nog we weten vaak niet eens hoe we naar ons lichaam moeten luisteren. Maar als we dat nou eens wel zouden doen? Regelmatig een massage boeken zou net zo logisch moeten zijn als naar de tandarts gaan, de kapper, de mondhygiënist.

Beste Ontspanningsmassage van Rotterdam

Voor de beste ontspanningsmassage in Rotterdam kom je natuurlijk naar Maison De Paris. Wij nemen onze ontspanningsmassages heel serieus. Al onze masseurs zijn goed opgeleid, bekwaam en zeer ervaren. Zij willen niets liever dan jou een onvergetelijke zeer ontspannende massage geven zodat jij er weer tegenaan kan.

Reserveer direct
Reserveren
Translate »