Gemiddeld 4,9 van 5 sterren

Wat klanten over Maison De Paris zeggen.

Sandra Delgado
Sandra Delgado
7 Februari 2024
Ben langs geweest voor de donkere kringen onder m’n ogen. Was pijnloos en ben super happy met de resultaat. En dit is nog maar de 1ste behandeling. Post na de 2de behandeling de voor en na pics. Ben super happy en tevreden.
Cynthia Nolen
Cynthia Nolen
11 Januari 2024
Een paar weken terug heb ik me bij Parisa laten behandelen voor een combi brow. Ik heb vanwege een litteken en weinig haartjes nooit een duidelijke/mooie vorm wenkbrauwen gehad. Ik vond het daarom ook super spannend omdat vorm een enorm bepalende factor is. Ook tijdens de behandeling was ik nerveus en dat deelde ik met haar. Wat was het daarom extra fijn dat Parisa me zo ontzettend goed op mijn gemak wist te stellen gedurende de gehele behandeling💖. Ze luisterde goed naar mijn wensen (zo natuurlijk mogelijk) en kon daar goed naar handelen wat waarschijnlijk te danken is aan haar ervaring en expertise. Het voelde goed om daarop te mogen vertrouwen. Nu ben ik een paar weken verder en ben ik zoooooo blij dat ik deze behandeling bij Parisa heb laten doen😍😍. Het is ontzettend mooi genezen en ziet er zoooo natuurlijk uit. Ik ben er super blij mee. Dankjewel Parisa💖💖!! Foto's volgen nog.
Yaw Yaw
Yaw Yaw
27 December 2023
PMU concealer… helemaal top… k gebruik geen consealer/make-up meer! Ben zo blij en tevreden. Inmiddels ook een micro needeling en BB glow gehad… ook een top resultaat. Het volgende worden de lippen! Aardige dame, goede service en maakt altijd voor je! Echt een aanrader!
Sena Love
Sena Love
27 December 2023
Ik ben hier ontzettend goed geholpen. De eigenaarse/ behandelaar is een ongelooflijk lieve vrouw die goed luistert wat de cliënt wilt. Ik zal hier zeker vaker komen. Paris bedankt & tot over 8 weken. Fijne jaarwisseling 🤍
Saina Shokofandeh
Saina Shokofandeh
26 December 2023
Vanaf het moment dat ik aankwam tot het moment dat ik vertrok, kreeg ik de beste service en aandacht, bedankt Ik ga zeker aanraden voor beauty zoekers.
Raveena Jagroep
Raveena Jagroep
26 December 2023
Mooiste resultaten met de pmu camouflage!
Shalinie A.
Shalinie A.
9 December 2023
Maison de Paris is een echte aanrader! Ze gaan netjes te werk en nemen hun tijd voor de behandeling, geen gehaast! Ik heb de SMP-behandeling laten doen en ben erg tevreden. Ik hoef geen andere middelen meer te gebruiken om kale plekken te verbergen. Ik heb 3 behandelingen ondergaan en nadat mijn laatste behandeling iets minder goed gepakt had, kreeg ik een vierde behandeling gratis van ze. Super lief en meedenkend! Ik raad iedereen deze salon aan. Hele lieve eigenaren!!
Aicha Haidoun
Aicha Haidoun
8 December 2023
Ik ben er vanmorgen geweest voor een behandeling, de eigenaresse is super aardig en ook professioneel, bedankt en tot de volgende behandeling.
Noor Omrani
Noor Omrani
8 December 2023
perfect, geen wallen meer!!!
Sandra Sitaldien
Sandra Sitaldien
21 November 2023
Ik heb mijn wenkbrauwen laten corrigeren( neutraliseren) , het was echt heel zwart en grijs geworden, nu dankzij Maison De Paris mooi naturel geworden. Ben er echt blij mee! Ook heb ik full lips laten doen, het heeft heel goed gepakt, Parisan heeft net onder de liplijn gekleurd zodat k mooie volle lippen krijgt en naturel eruit ziet. Dik tevreden hiermee ;-)) En uiteraard heb ik ook mijn donkere kringen laten doen, het heeft heel goed gepakt, ik had best donkere kringen en nu ziet het veel beter uit!! Maison de Paris werkt met hele goede producten waar je gelijk resultaat ziet en waar voor je geld! En zij en haar man geeft ook goede advies en neemt ook echt de tijd om naar je te luisteren, en wat je wilt!! Een dikke 10 !! 🤩🤩🤩!
Translate »