BB glow

(Acné) littekens, hyperpigmentatie en andere oneffenheden worden onzichtbaar met BB glow. Bovendien toont je huid egaal en zal je gezicht stralen!

Voordat de werkelijke BB glow behandeling begint reinigen we het gezicht en passen we exfoliatie toe om dode huidcellen te verwijderen en de poriën in de huid te openen. Hierna wordt op basis van jouw huidskleur en -type één van de drie tinten BB crème gekozen: licht, gemiddeld of donker. Onze specialist brengt deze vervolgens onder de huid aan met een machine nanonaald. Hierdoor regenereert de huid en worden oneffenheden verminderd. Gedurende de eerste week is het uiterst belangrijk de huid met een bijpassende zonnebrandcrème van SPF 50(+) te beschermen tegen UV-straling. Sommigen ervaren na de eerste behandeling direct zichtbaar resultaat (bijvoorbeeld littekenvermindering), terwijl anderen meerdere behandelingen nodig hebben. Maison De Paris raadt daarom, afhankelijk van uw huidtype, een kuur van 3-5 behandelingen aan voor optimaal resultaat.

Geschikt voor mannen en vrouwen
Vermindert hyperpigmentatie
Positief effect op acné littekens
Hydrateert en versterkt de huid
Ontstekingsremmende werking
Creëert een egale en stralende huid
Bevordert de vermindering van donkere kringen onder de ogen
Voorkomt en vermindert rimpelvorming

Raadpleeg bij twijfel onze PMU artiest.

Zwangerschap
Patiënten die Isotretinoïne of bloedverdunners gebruiken
Bij recente plaatsing van botox en/of fillers
Bij bepaalde (huid)aandoeningen en medicijnen
Reserveer direct

Microneedling (dermapen)

Bij microneedling worden horizontale, verticale en diagonale microgaatjes in de huid gemaakt met een speciale dermapen. Deze microkanalen bevorderen de opname van voedingsstoffen in de huid. Daarnaast stimuleert de dermapen de aanmaak van nieuw collageen en bindweefsel, waardoor littekens verminderen en de huid gladder en egaler wordt. Daarmee is microneedling ook (preventief) ideaal tegen ouderdomsverschijnselen zoals rimpelvorming. Ook kan microneedling als aanvullende of secundaire behandeling worden aangeraden na een chirurgische/cosmetische ingreep ter vermindering van littekenweefsel. Na het creëren van de microkanelen wordt een serum aangebracht op de huid, omdat de opname hiervan voor zo’n 90% toeneemt na een dermapen behandeling. In de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling is het normaal dat enige roodheid kan optreden. Maak je echter geen zorgen, dit zal na deze periode namelijk afnemen en verdwijnen. Gedurende de eerste week is het uiterst belangrijk de huid met een bijpassende zonnebrandcrème van SPF 50(+) te beschermen tegen UV-straling. Maison De Paris adviseert, afhankelijk van je huidtype en wensen, een kuur van tenminste 3 tot 5 behandelingen.

Egaliseren van de huidtoon
Vermindering van acné littekens, hyperpigmentatie en grove poriën
Voorkomt en vermindert huidveroudering
Hydrateert en versterkt de huid
Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
Creëert een egale en stralende huid

Raadpleeg bij twijfel onze PMU artiest.

Zwangerschap
Patiënten die Isotretinoïne of bloedverdunners gebruiken
Bij recente plaatsing van botox en/of fillers
Bij bepaalde (huid)aandoeningen en medicijnen
Reserveer direct
Reserveren
Translate »