Scalp Micropigmentation VOOR MANNEN

Mannelijke kaalheid is een van de meest voorkomende redenen voor haarverlies bij mannen. Mannelijke kaalheid, meestal veroorzaakt door genetica, zorgt ervoor dat de haarlijn terugwijkt en de kruin dunner wordt, waardoor mannen in de loop van vele decennia doorgaans hun haar verliezen volgens een van de vele gebruikelijke patronen. De beste manier om mannelijke kaalheid te meten is door gebruik te maken van de Norwood-schaal, die afbeeldingen biedt die verschillende stadia van kaalheid aangeven. Ongeveer 50% van de mannen boven de 50 jaar heeft ooit last gehad van een vorm van mannelijke kaalheid, soms al in de tienerjaren.

Hoe kan Maison de Paris SMP U helpen?
Er bestaat geen remedie of preventie voor mannelijke kaalheid, maar micropigmentatie van de hoofdhuid is absoluut de beste oplossing. Door microdots pigment in de hoofdhuid te implanteren, kunnen we het uiterlijk van haarzakjes nabootsen om een natuurlijk ogende volle bos kortgeknipt haar te creëren of plekken opvullen door gerepliceerde haarzakjes te vermengen met het bestaande haar. Micropigmentatie van de hoofdhuid verandert de levens van mannen over de hele wereld, geeft hen hun zelfvertrouwen terug en zorgt ervoor dat ze niet langer het gevoel hebben dat ze hun haaruitval moeten verbergen.

Scalp Micropigmentation VOOR Alopecia

Alopecia is een auto-immuunziekte waarbij het belangrijkste en meestal enige symptoom haaruitval is. Er zijn veel verschillende vormen die haarverlies veroorzaken, van kleine plekjes, zoals alopecia areata, tot haarverlies over het hele lichaam, zoals alopecia areata universalis. Helaas bestaat er geen remedie voor alopecia en is de mate van haarverlies bij iedereen verschillend. Bij alopecia areata zijn het de haarzakjes die worden aangevallen. Artsen weten niet waarom het gebeurt. Maar ze denken dat mensen die het krijgen iets in hun genen hebben waardoor het waarschijnlijker wordt. Dan gebeurt er iets waardoor de haaruitval ontstaat. Bij alopecia is het mogelijk dat het haar teruggroeit, maar de haaruitval kan dan elders op de hoofdhuid, het gezicht of het lichaam optreden.

Hoe kan Maison de Paris SMP U helpen?
Micropigmentatie van de hoofdhuid is de perfecte oplossing voor alopecia. Door met een speciale cosmetische machine pigment in de hoofdhuid aan te brengen, kunnen we haaruitvalplekken verbergen. Ook als alopecia volledige haaruitval op de hoofdhuid veroorzaakt of als u last heeft van haaruitval die op verschillende plekken op de hoofdhuid komt en gaat, dan kunt u uw volledige hoofd laten behandelen met micropigmentatie van de hoofdhuid. Voor degenen met volledig haarverlies zal het lijken alsof ze een volle haardos hebben die ze volledig hebben geschoren. Klanten met pleisters die komen en gaan, kunnen profiteren van een volledige hoofdbehandeling. Als het haar teruggroeit en haaruitval elders op de hoofdhuid optreedt, wordt dit al gecamoufleerd door de micropigmentatie van de hoofdhuid.

Scalp Micropigmentation VOOR LITTEKENS

Hoofdhuidlittekens worden veroorzaakt door letsel of een operatie, meestal haartransplantaties. Littekens zijn een onvermijdelijk bijproduct van elke haartransplantatieprocedure. De twee chirurgische procedures die het meest worden gebruikt voor haartransplantatie zijn folliculaire eenheidsextractie (FUE) en folliculaire eenheidstransplantatie (FUT). FUE is de plaats waar de haarzakjes aan de achterkant en zijkanten van de hoofdhuid worden geëxtraheerd. Elk haarzakje wordt afzonderlijk verwijderd met een microponsje en bij de extractie blijft een klein rond litteken achter met een diameter tot 1 millimeter. FUT is een procedure waarbij een strook hoofdhuid met haar uit het donorgebied operatief wordt verwijderd (deze bevindt zich meestal aan de achterkant van de hoofdhuid). Deze procedure laat een striplitteken achter.

Hoe kan Maison de Paris SMP U helpen?
Scalp micropigmentation is used to conceal scalp scarring by adding microdots of pigment in and around the scar to blend in with the existing hair. The dots are perfectly executed to eliminate the visibility of the scar as well as the procedure helping to soften the scar tissue and restore some health to the injured skin. Concealment of the scar can be up to 90%, helping people get the look they desire.

Scalp Micro Pigmentation SMP

Nooit meer kaal!

Haar (scalp) pigmentatie verwijst naar een cosmetische ingreep die bekend staat als scalp micropigmentatie (SMP). SMP is een niet-chirurgische oplossing voor mensen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. Het omvat het aanbrengen van gespecialiseerde pigmenten op de hoofdhuid om het uiterlijk van natuurlijke haarzakjes na te bootsen.

Tijdens de procedure worden kleine puntjes pigment zorgvuldig en nauwkeurig op de hoofdhuid aangebracht met behulp van een speciale micronaald of een tattoo-pistool. De pigmenten zijn afgestemd op de haarkleur van het individu om een realistische en natuurlijk ogende haarlijn te creëren of om dichtheid toe te voegen aan gebieden met dunner wordend haar.

Deze techniek kan voor zowel mannen als vrouwen worden gebruikt en kan de illusie wekken van een volle haardos of een kort geschoren buzz-snit. Micropigmentatie van de hoofdhuid wordt beschouwd als een langetermijnoplossing voor haaruitval en kan met de juiste zorg meerdere jaren aanhouden.

Het is een populaire keuze voor personen die geen geschikte kandidaten zijn voor een haartransplantatie of die de voorkeur geven aan een niet-invasieve optie. De procedure kan het zelfvertrouwen vergroten en zorgen voor een natuurlijk ogende haarlijn voor mensen die te maken hebben met haaruitval.

Micro haar pigmentatie behandeling in delen of termijnen betalen? De MHP behandeling kan je ook in termijnen te betalen. De MHP kliniek werkt hiervoor nauw samen met partner Cosmetic Finance. De aanvraag voor het betalen in termijnen kan je bij deze partij eenvoudig online indienen. Hoe worden micro haar pigmentatie prijzen en tarieven samengesteld? Eens je de beslissing hebt genomen om een MHP behandeling uit te laten voeren dan wil je jezelf vaak oriënteren op de micro haar pigmentatie prijzen en tarieven. Waar het misschien wat ingewikkeld overkomt omdat er gewerkt wordt met zogenaamde hoofdzones zul je zien dat het eenvoudig is om een geschatte prijs voor een volledige behandeling te berekenen. De verschillende schoonheidsklinieken en specialisten hebben online vaak de tarieven vermeld. Dit loopt uiteen van een uurtarief per aangevangen uur, tot samengestelde pakketten voor bijvoorbeeld een shaven look of littekencorrecties. Exacte micro haar pigmentatie prijzen en tarieven bij het eerste consult De micro haar pigmentatie prijzen en tarieven die je online vindt zullen verder worden toegelicht tijdens het intake gesprek bij de betreffende kliniek. De specialist zal nauwkeurig de mogelijkheden in kaart brengen waardoor je een micro pigmentatie prijzen en tarieven overzicht krijgt voor de behandeling. Je weet precies waar je aan toe bent en je wordt achteraf niet meer met onvoorziene extra kosten voor onder meer nazorg geconfonteerd. Zorg altijd dat je een complete prijs krijgt voor de gewenste MHP behandeling. Met een prijsvoorstel weet je wat je allemaal kunt en mag verwachten en kan je de verschillende aanbieders beter met elkaar vergelijken. Goedkoop hoeft niet altijd slecht te zijn, maar het is ook niet direct gezegd dat de allerduurste MHP behandeling ook het meest opitmale eindresultaat geeft. De meeste klinieken zullen je tijdens het intake gesprek een duidelijk overzicht geven van alle kosten die bij de totaalprijs zijn inbegrepen.

Scalp Micropigmentation VOOR VROUWEN

Voor vrouwen kan haarverlies een verwoestend effect hebben op hun geestelijke gezondheid. Het is normaal om tussen de 50 en 100 haren per dag te verliezen, vaak zonder dat u het merkt, maar als het haarverlies duidelijker wordt, u bosjes haar verliest of uw haar zichtbaar dunner lijkt te worden, dan is er zeker iets mis. Haarverlies bij vrouwen verschilt van haarverlies bij mannen, omdat een lage haardichtheid vaker voorkomt dan volledig haarverlies. Er zijn veel redenen waarom vrouwen last kunnen hebben van haaruitval of een lage dichtheid, zoals medicijnen, stress, voedingstekorten, grote hormonale veranderingen (zoals bevalling of menopauze), enz. Hoewel enig haarverlies kan worden gestopt als het haarverlies te wijten is aan medicatie of omstandigheden die kunnen worden veranderd, er is geen remedie voor haarverlies.

Hoe kan Maison de Paris SMP U helpen?
Een lage haardichtheid is moeilijk te verbergen vanwege het contrast tussen het haar en de hoofdhuid. Hier bij Joe SMP kunnen we het contrast verminderen door pigment in de hoofdhuid tussen de bestaande haren aan te brengen om de lage dichtheid te camoufleren. Hierdoor lijkt het haar voller en dikker zonder invasieve behandelingen te hoeven ondergaan of oncomfortabele haarstukken te hoeven dragen. Veel mensen voelen zich onzeker over hun dunner wordend haar, ongeacht de oorzaak of reden. Met micropigmentatie op de hoofdhuid zal niemand weten dat u haaruitval ervaart.

+30 perfecte behandelingen

Prijzenlijst

Betaalbaar, omvangrijk én luxueus zijn onze kernwoorden.

Scalp Micro Pigmentation SMP
Prijs
1 ZONE (3 sessies)
€ 480,00
2 ZONES (3 sessies)
€ 950,00
3 ZONES (3 sessies)
€ 1350,00
4 ZONES (3 sessies)
€ 1650,00
5 ZONES (3 sessies)
€ 1950,00
Volledige opvulling
€ 2450,00

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Maison De Paris staat voor je klaar!

Voorzorg

 • Geen alcohol en drugs 48 uur voorafgaand aan de behandeling
 • Geen cafeïne (koffie, thee, cola Red Bull of andere energydrankjes voor de behandeling
 • Geen limonade drinken voor de behandeling
 • Geen zon/zonnebankkuur voor de behandeling
 • Geen bloed verdunnende medicijnen innemen 48 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met arts)
 • Geen asprine, ibuprofen of naproxen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling
 • 2 paracetamol mag wel worden ingenomen voor de behandeling
 • Geen vitamine A, E (ook geen multivitamines) innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling
 • Geen vit A, E crèmes of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de pigmentatie 
 • Geen Corticosteroïden creme of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de pigmentatie.
 • Indien u bij een dermatoloog onder behandeling bent raadpleeg deze dan alvorens u de behandeling laat uitvoeren
 • Indien u chemotherapie moet ondergaan raadpleeg dan eerst uw oncoloog
 • Gebruik geen foundation voor de behandeling (in de te behandelde gebied )

Nazorg behandeling

 • Dep na 30 min (met een licht vochtig watje) het wondvocht
 • Strek de huid niet tijdens het schoonmaken (wrijven)
 • Huid gedurende droog houden totdat de korstjes eraf vallen
 • Geen crème (dag/nachtcrème) op de plek aanbrengen
 • Geen make-up aanbrengen op de plek waar je PMU heb gedaan
 • Vermijd sport waar bij u veel zweet
 • Ga niet 2 WEKEN naar de sauna, het zwembad of een zonnebankstudio – Geen stoom of massages nabij het gezicht
 • Geen zonnebrandcrème
 • Niet pulken/krabben aan de korstjes die zijn ontstaan
 • De huid niet aanraken gedurende 1 week
Reserveren
Translate »