Henna brows

Heb je geen zin om de komende weken je make-up te doen, maar wil je wel elke dag prachtige wenkbrauwen? Of heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Kies dan vandaag nog voor henna brows bij Maison De Paris. Deze behandeling bestaat uit het verven van de wenkbrauwharen en de huid met henna, waardoor je wenkbrauwen er strakker en voller uitzien. Het effect is tijdelijk en zo’n 4 tot 6 weken mooi zichtbaar!

Enkele weken zonder wenkbrauw make-up
Een veilige en natuurlijke manier om je wenkbrauwkleur te accentueren
Henna heeft een voedende en beschermende werking op de wenkbrauwhaartjes en huid

Raadpleeg bij twijfel onze PMU artiest.

Zwangerschap
Notenallergie
Recente kleuring, microblading, botox of tatoeage
Bij bepaalde (huid)aandoeningen en medicijnen
Gemiddeld 4,9 van 5 sterren

Wat klanten over Maison De Paris zeggen.

shireen ahmo
shireen ahmo
12 April 2024
altijd het beste
Abdullah Ahmo
Abdullah Ahmo
12 April 2024
كانت لدي حواجب خفيفه و عندما ذهبت ل باريسا اعادت لي ثقتي بنفسي شكرا كثيرااا
Zizi El Abtah
Zizi El Abtah
12 April 2024
Lip PMU bij Maison de Paris. Wat een vakvrouw is Parisa, super professioneel met echte passie voor haar werk. Dank je wel, ik ben er heel blij mee!
Alma H
Alma H
6 April 2024
Super fijn geholpen! Er wordt goed, professioneel en oprecht advies gegeven. Ontzettend lieve eigenaresse!
mitzy nicholson
mitzy nicholson
5 April 2024
Ik heb vandaag mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben zeer tevreden over de service. Men denkt echt met je mee en het eindresultaat mag er zeker zijn."
Naomi Muller
Naomi Muller
4 April 2024
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, de PMU behandeling. Het is een mega mooi resultaat geworden! De behandeling was heel fijn en pijnloos, mijn wenkbrauwen hoef ik nu nooit te doen omdat ze altijd in top vorm zitten. Heel erg blij mee 🤗🤗
T Muller
T Muller
12 Maart 2024
Super fijne ervaring gehad voor mijn PMU wenkbrauwen. Ik kwam altijd voor de brow lamination, en ook met deze behandelijk ben ik altijd tevreden. Ik raad iedereen om hier je wenkbrauwen te doen. Ze is super lief en gaat heel goed te werk. Ik vertrouw niemand anders met mijn wenkbrauwen!
Yasmin Seddiki
Yasmin Seddiki
27 Februari 2024
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Parisa voor de fantastische behandeling van mijn lippen! Haar aandacht voor detail was ongeëvenaard, en haar vriendelijke en sociale karakter maakten de hele ervaring extra plezierig. Ik ben ontzettend tevreden met hoe mijn lippen eruit zien na de behandeling en kan niet wachten om het uiteindelijke resultaat te zien. Parisa's professionaliteit, betrokkenheid en zorgzaamheid hebben echt indruk op me gemaakt. Bedankt voor de geweldige ervaring🌻
Sara Mahmud
Sara Mahmud
17 Februari 2024
Ben enorm tevreden over elke behandeling die ik bij de kliniek neem. Er wordt geluisterd naar je wensen en het resultaat is echt prachtig. Heb zelf PMU concealer, en infralash laten doen net. Nauwlijks zwelling door het advies van de eigenaresse. Ik kom zeker terug!!
Marissie Jungerrr
Marissie Jungerrr
15 Februari 2024
Super tevreden na mijn bezoeken! Donkere kringen PMU begonnen en goede uitleg en relaxte behandeling! Ook wenkbrauwen laseren eerste behandeling laten doen en voor degene die twijfelen adviseer ik; niet doen en maak een afspraak! Leuke eigenaresse die graag met je meedenkt! Thanks en ik zie je binnenkort weer 😁
Reserveren
Translate »