DIT WIL JE NIET MISSEN

Wimper Behandelingen

Ongeacht welke techniek je kiest, onze ervaren wimperstylisten zullen zorgvuldig naar jouw wensen luisteren en een look creëren die bij jouw oogvorm en persoonlijke stijl past. We streven ernaar om elke klant een comfortabele en ontspannen ervaring te bieden, terwijl we tegelijkertijd een prachtig en langdurig resultaat leveren.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt over onze wimperextensiondiensten of als je een afspraak wilt maken voor een consultatie of behandeling. We kijken ernaar uit om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en je de wimpers te geven waar je altijd van gedroomd hebt.

Technieken

Bij de One by One-techniek worden individuele wimperextensions één voor één op je natuurlijke wimpers aangebracht. Deze methode zorgt voor een subtiele verlenging en volume, waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt. Het resultaat is een elegant en verfijnd effect, perfect voor dagelijks gebruik.

Volume-wimperextensions zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar extra volume en pluizigheid. Met deze techniek worden meerdere ultradunne extensions op één natuurlijke wimper geplaatst, waardoor een weelderige en volle look ontstaat. Het resultaat is een dramatische uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden of voor wie van een opvallende look houdt.

Hybrid Lashes zijn een populaire wimperextensionstijl die het beste van twee werelden combineert: de natuurlijke uitstraling van One by One (Classic) en de dramatische impact van Volume Lashes.
Bij Hybrid Lashes worden zowel individuele wimperextensions als volumewimpers gebruikt om een unieke en veelzijdige look te creëren. Dit betekent dat sommige wimpers met de One by One-techniek worden aangebracht, terwijl andere wimpers met de Volume-techniek worden geplaatst.
• Het resultaat van Hybrid Lashes is een volle, maar toch natuurlijke oogopslag met een subtiele verlenging en volume. Deze stijl is ideaal voor mensen die een meer dramatische uitstraling willen dan klassieke wimperextensions, maar niet zo intens als volledige volumewimpers.
• Hybrid Lashes zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren en behoeften van elke klant. Of je nu op zoek bent naar een subtielere look voor overdag of een meer opvallende uitstraling voor speciale gelegenheden, Hybrid Lashes bieden flexibiliteit en personalisatie.

De Cat Eye-techniek richt zich specifiek op het creëren van een amandelvormige oogopslag door de nadruk te leggen op de buitenste wimpers. Met deze stijl worden de extensions geleidelijk langer en dikker naar de buitenste hoek van het oog toe aangebracht, waardoor een verleidelijke en opvallende look ontstaat. Cat Eye-wimperextensions zijn perfect voor diegenen die een meer opvallende en dramatische uitstraling willen bereiken.

Fox Eye Lashes zijn een wimperextensionstijl die geïnspireerd is op de populaire “fox eye” make-up trend. Deze trend richt zich op het creëren van een amandelvormige oogopslag die naar buiten toe wordt verlengd, waardoor een verleidelijke en exotische uitstraling ontstaat.
Bij Fox Eye Lashes worden de extensions geplaatst met een nadruk op de buitenste hoeken van de ogen, waardoor ze langer en voller lijken. Dit creëert een liftend effect dat de ogen een meer open en opgewekte uitstraling geeft.
Fox Eye Lashes zijn ideaal voor diegenen die een subtiele maar toch opvallende look willen bereiken die hun natuurlijke oogvorm verbetert en versterkt.

Wispy Lashes zijn een wimperextensionstijl die wordt gekenmerkt door zijn luchtige en natuurlijke uitstraling. Deze stijl omvat extensions met verschillende lengtes en diktes, waardoor een warrig en vederachtig effect ontstaat.
Wispy Lashes zijn ontworpen om een zachte en romantische uitstraling te creëren, terwijl ze toch een vleugje glamour toevoegen aan je oogopslag. De wimpers worden in groepjes of individueel aangebracht om een gelaagde en multidimensionale look te bereiken.
Deze wimperextensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar kunnen ook worden opgebouwd voor een meer dramatische uitstraling, afhankelijk van je voorkeur en de gelegenheid.

Wimperslifting, ook bekend als een wimperlift of een lash lift, is een populaire behandeling die ontworpen is om natuurlijke wimpers te krullen en te liften zonder het gebruik van wimperextensions.
Tijdens een wimpersliftingbehandeling worden de natuurlijke wimpers voorzichtig gekruld en gelift met behulp van een speciale gel of permingvloeistof. Deze vloeistof helpt de wimpers te verstevigen en te buigen, waardoor ze een natuurlijke krul krijgen die enkele weken aanhoudt.
Het proces van wimperslifting is snel, comfortabel en niet-invasief. Het duurt meestal ongeveer 45 tot 60 minuten om de behandeling uit te voeren, afhankelijk van de techniek en de conditie van de wimpers.
Een wimpersliftingbehandeling kan verschillende voordelen bieden, waaronder:
Het creëren van een natuurlijke krul en lift die de ogen opent en een jeugdige uitstraling geeft.
Het verbeteren van de lengte en het volume van de natuurlijke wimpers, waardoor ze er langer en voller uitzien.
Het elimineren van de noodzaak voor dagelijkse krulspelden en mascara, waardoor de dagelijkse make-uproutine vereenvoudigd wordt.
Na de behandeling zijn er weinig tot geen beperkingen en kun je meteen terugkeren naar je dagelijkse activiteiten. De resultaten van een wimpersliftingbehandeling kunnen tot zes tot acht weken aanhouden, afhankelijk van de groeicyclus van de wimpers.

Voorzorg Wimperextensions

Voor de beste retentie* is het belangrijk de volgende richtlijnen in acht te nemen voor dat je naar de afspraak komt

 • Geen mascara gebruiken vanaf 2 dagen voor de afspraak
 • Op de dag van de afspraak geen oog make-up, eyeliner of olie/oogcréme gebruiken
 • Met gereinigde ogen door middel van lashfoam naar de afspraak komen (indien je voor de 1e keer komt wordt dit in de salon gedaan en kan je de foam aanschaffen zodat je bij de volgende afpraak je wimpers zelf thuis kunt reinigen voordat je naar de afspraak komt. Ben je vergeten te reinigen? Dan kost de behandeling 2,50 extra)
 • Nooit trekken en of/ zitten aan je wimpers, zelfs niet voor een opvul afspraak
 • Introducé niet toegestaan tenzij van te voren besproken
 • Ben je verhinderd? Dan verzoeken wij je minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. Annuleren kan uitsluitend telefonisch, via whatsapp of sms. Indien je binnen 24 uur voorafgaand de afspraak wil annuleren wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij een no show wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Grote boosdoeners wat betreft wimperuitval: Buikslapen, medicijngebruik, crémespoeling, olieproducten, tijd van de maand, tranen, hooikoort/allergieën, lash shed (natuurlijke wimperuitval), stress, hormonen, vette huid, slechte nazorg, overmatig contact met water, snelle wimpercyclus, overgang/opvliegers, overhangende oogleden, mascara (deze dient 2 dagen van te voren al niet meer gedragen te worden, even snel voor de behandeling er af gehaald? Grote kans dat de extensions er snel vanaf zijn!

*hechting van de extension aan de natuurlijke wimper​

Nazorg Wimperextensions

Om een optimaal resultaat te behouden, raad ik je aan de volgende richtlijnen in acht te nemen.
Het is ontzettend belangrijk om de ogen dagelijks goed te reinigen. Dit kan met speciale ooglidreiniger/ foam. Deze producten zijn te koop in de salon.

 • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water. Dit ivm het volledig uitharden van de lijm.
 • De eerste 24 uur na de wimperextension  behandeling je gezicht niet stomen, niet zwemmen en geen sauna bezoek.
 • Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
 • Indien nodig kun je de wimpers met een  wimperborsteltje in model brengen.
 • Je kunt  eventueel mascara op waterbasis speciaal voor extensions (op aanvraag verkrijgbaar in de salon) aan de uiteinden van je wimpers aanbrengen. (nooit aan de aanhechting en geen waterproof mascara!)
 • Gebruik alleen make – up producten rond de ogen op water basis,  gebruik olie vrije producten, in foundation zit ook olie. Door olie producten kan de hechting niet gegarandeerd worden. Houdt hierbij ook rekening mee als je bijvoorbeeld een speciale oogcrème gebruikt.
 • Gebruik alleen oog-make-up remover op waterbasis.
 • Gebruik geen handmatige mechanische wimper-kruller/tang of warmtekrullers !
 • Wimperextensions mogen niet gepermanent worden.
 • Vermijd het wrijven of trekken aan de wimperhaartjes, dit kan de natuurlijke wimper beschadigen.
 • Laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadiging aan uw natuurlijke wimpers te voorkomen.
 • Voor een optimaal resultaat raad ik je een refill behandeling aan binnen  circa 3 weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van je eigen wimpers.
 • Na ongeveer 6-8 refill’s kan het zijn dat je wimpers toe zijn aan een nieuwe set. Zodat alle wimpers weer dezelfde lengte en kwaliteit hebben.

Reserveren
Translate »