Permanente Concealer (PMU Donker Kringen)

Kun je volledig van donkere kringen afkomen zonder fillers en operatie? De enige oplossingen waren om de concealer aan te koeken, deze te bakken met zwaar poeder en dagelijks een verhelderende oogbehandeling aan te brengen, maar die oplossingen zijn slechts tijdelijk. Wel, we hebben spannend nieuws voor je. Eens een fantasie, bestaat er nu permanente concealer onder de ogen. Hier leggen we de ins en outs van de procedure uit waardoor u er elke ochtend volledig verfrist en uitgerust uitziet.

Permanente Concealer onder de ogen is een andere uitbreiding van de familie van cosmetische tatoeages. Hoewel de methode van aanbrengen kan verschillen, is het concept vergelijkbaar met andere vormen van semi-permanente cosmetische zoals wenkbrauw, lippenstift en eyeliner. In werkelijkheid wordt het pigment in de huid gepigmenteerd om het uiterlijk van concealer onder de ogen na te bootsen.

Voor deze procedure wordt huid pigmenten gebruikt, de kleur wordt aangepast aan de huidskleur van de klant. Je ziet de verandering meteen, maar het duurt nog enkele weken voor het eindresultaat. Deze procedure vereist meer dan één bezoek om volledige dekking te krijgen.

Permanente make-up gaat voor altijd mee, maar het zal na verloop van tijd vervagen omdat het pigment is gemaakt met anorganische en organische mineralen en dat wordt beïnvloed door de zon, ook onze huid exfolieert. Daarom bieden we jaarlijkse opfrisbeurten aan om je permanente make-up er op zijn best uit te laten zien!

Er zijn 1-2 behandelingen nodig om ongeveer 80% van de donkere kringen te bedekken. De methode is voor mensen die geen make-up willen dragen maar er toch wakker uit willen zien. Het is niet de bedoeling dat de “behandeling” de concealer vervangt, en je hebt misschien zelfs kleine hoeveelheden nodig om er perfect uit te zien. Het is 100% pijnloos, het duurt ongeveer 2-3 jaar voordat vervaging optreedt.

Het gecamoufleerde gebied zal na de procedure gezwollen en rood worden. Met deze stappen zal het genezingsproces beter en sneller verlopen.
De eerste 72 uur: Maak een kompres met alleen gelijs en koel het in de koelkast (niet invriezen).
Na 72 uur: Stop de koude kompressen en begin een week met het aanbrengen van de huidherstelzalf.
Vermijd de zon totdat deze volledig genezen is.
Masseer het gebied niet.
Vermijd elke laserbehandeling op het gebied.
Reserveer direct