SLIMYONIK

Verlies met 1 behandeling 0calorieën!!!

Slimyonik biedt zes verschillende functie-instellingen om aan uw doelen te voldoen.
Deze verbetert het uiterlijk van cellulitis. Slimyonik kan helpen om de strakheid van uw huid te verbeteren en uw silhouet te verbeteren. Door de opbouw van overtollig vocht in uw lichaam te verminderen en uw lymfedrainage te verbeteren, wordt cellulitis verminderd.

1. Afslanken
De afslanksessie verbrandt ongeveer 400 calorieën, om uw afslank- en afslanktraject te ondersteunen. Het helpt ook bij het aanspannen en versterken van het bindweefsel, zonder dat u na de sessie hoeft te oefenen.

2. Vloeiende mobilisatie

Met 24 overlappende luchtkamers wordt 100% van uw lymfevocht effectief gemobiliseerd, waardoor het wordt verwijderd uit de gebieden waarop het pak is aangebracht – van uw buik tot uw voeten. Dit helpt bij het bevorderen van een slanker en voorgevormd uiterlijk.

3. Liposuctie partner
Slimyonik is ook geïndiceerd voor gebruik als u liposuctie heeft gehad. Het is veilig voor gebruik tijdens het herstel, waardoor u sneller geneest, gladdere huidcontouren krijgt en u zich beter voelt.

4. Herstel
Of het nu van sport is of je moet herstellen van een evenement, Slimyonik helpt het melkzuur te verwijderen dat is opgebouwd tijdens inspannende activiteit. Hierdoor herstel je sneller met minder spierpijn en verkramping.

5. Ontspanning
Slimyonik kan ook helpen bij algemene ontspanning, zodat u kunt ontspannen en u beter kunt voelen op vermoeide en pijnlijke benen. Hierdoor kunt u voorzichtig profiteren van de metabole en lymfatische voordelen van de behandeling.

Hoeveel sessies heb ik nodig om resultaat te zien?
Slimyonik is een behandeling die u afrondt in combinatie met gezond eten en bewegen. Het is geen op zichzelf staande behandeling. Het vervangt de sportschool niet – het is een aanvulling op de sportschool en lichaamsbeweging.

Het aantal sessies dat je nodig hebt om resultaten te zien, hangt grotendeels af van je doelen. Als uitgangspunt is het ideaal om twee sessies per week te doen gedurende ongeveer 6-15 sessies.

Een SLIMYONIK-behandeling is een niet-invasieve procedure die gericht is op het verbeteren van de lichaamsvorm en het bevorderen van een gezonde huid. Het maakt gebruik van vacuüm- en massagetechnieken om de bloedcirculatie te verbeteren, de lymfedrainage te stimuleren en de huidtextuur te verfijnen. Tijdens de behandeling wordt een speciaal ontworpen pak gedragen dat met luchtdruk pulsaties creëert, wat zorgt voor een zachte en ontspannende massage van het hele lichaam. Het kan helpen bij het verminderen van cellulitis, het verstevigen van de huid, het stimuleren van de stofwisseling en het verbeteren van het algehele uiterlijk en gevoel van het lichaam. Het is een veilige en pijnloze behandeling die vaak als ontspannend wordt ervaren.

Een SLIMYONIK-behandeling biedt verschillende voordelen voor het lichaam. Het kan helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur door de stimulatie van de bloedcirculatie en lymfedrainage. Door de massage en vacuümtechnieken kan het de spierspanning verbeteren en de lichaamscontour verfijnen, waardoor een strakker uiterlijk ontstaat. Bovendien kan het de stofwisseling stimuleren, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies en het ontgiften van het lichaam. De behandeling wordt vaak als ontspannend ervaren, wat kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van het algehele welzijn. Het is een niet-invasieve en veilige procedure die geschikt is voor verschillende lichaamstypes en leeftijden.

Is Slimyonik veilig? Ja, Slimyonik is veilig omdat het de natuurlijke processen van het lichaam grotendeels benut en verbetert, terwijl het gebied comfortabele druk uitoefent. Zorg ervoor dat u eventuele medische problemen die u heeft vóór de behandeling bespreekt om ervoor te zorgen dat u geschikt bent, en lees de veelgestelde vragen over geschiktheid.

Reserveren
Translate »